Detta ingÄr i billiga all inclusive resor

MÄnga Àr av uppfattningen att bara för nÄgot Àr billigt mÄste det vara av sÀmre kvalitet. TvÀrtom Àr fallet inom resebranschen. Orsaken Àr att nÀr flygbolagen har tomma stolar mÄste de hitta sÀtt att sÀlja dessa pÄ, vilket gör att de sÀnker priset drastiskt. DÀrmed fÄr du billiga all inclusive resor vars hotell inte har fÀrre stjÀrnor Àn exklusiva resmÄl. Dessutom ingÄr allting som vanligt i form av gratis frukost, lunch, middag och alkohol. Utöver detta ingÄr följande:

 • Frukost
 • Lunch (buffĂ©)
 • Middag (buffĂ©)
 • Gratis alkohol som t.ex. Champagne, vin och öl.
 • Aktivitetsprogram med roliga aktiviteter och underhĂ„llning varje dag.
 • Barnklubb med diverse lekar.
 • Tennisbana.
 • Golfbana.
billiga all inclusive resor
Alexandra Hotell

Alexandra Hotell Àr belÀget i den klassiska och urbana stadsdelen Söder i Stockholm. HÀr har du nÀra till Hammarbys fotbollsmatcher, Götgatans fina promenadstrÄk och folkungagatans anrika pubar och restauranger. Rummen Àr utrustade med bekvÀma sÀngar, frÀsch dusch och gratis Wi-Fi. Dessutom har du en modern TV pÄ rummet sÄ du kan se de lokala Stockholmsnyheterna. Behöver du checka in sent pÄ natten Àr det inga problem dÄ receptionen Àr öppet dygnet runt. Och vill du ta dig ett glas vin innan du hoppas i sÀng kan du enkelt göra det i deras bar. 

fr. 487 kr
boka nu
Mornington Hotell

Mornington Hotell i Bromma Àr ett 3-stjÀrnigt hotell som erbjuder ett gÀng roliga och hÀlsosamma aktiviter. Exempel pÄ nÄgra av dessa Àr bastubad, klÀttervÀggar och gym. Dessutom har du tillgÄng till en stor lyxig lounge dÀr de flesta gÀster Àgnar sig Ät att lÀsa tidningar eller spelar brÀdspel. Trots sitt billiga pris har Mornington Hotell förstklassiga rum som har en vÀldigt hög standard. Om detta hotell inte passar din smak finns det ytterligare ett billigt hotell i Bromma hÀr.

fr. 486 kr
boka nu
Adlon Hotell

Adlon Hotell Àr ett av de mest centrala hotellen i Stockholm. BelÀget mittemot Casino Cosmopol ligger de flesta sevÀrdheterna bara ett stenkast bort. Dessutom har du givetvis nÀra till Cityterminalen och tÄgstationen varifrÄn du kan ta dig var som helst. Vidare har Adlon Hotell stora konferensrum och mindre mötesrum, kaffebarer och en reception som Àr öppen alla timmar om dygnet. Dessutom har Adlon hotell stora, rymliga och frÀscha rum med TV, kaffebryggare och allt du kan förvÀnta dig frÄn ett hotell av denna digniteten.  Slutligen har du gÄngavstÄnd till Dramaten, Kungliga Operan, Hötorget och andra populÀra sevÀrdheter.

fr. 1275 kr
boka nu
Hotell Äppelviken

Hotell Äppelviken Ă€r det billigaste hotellet i Bromma och Ă€r i nĂ€ra anslutning till tunnelbanan (Alviks T-bana), restauranger och konditori. Endast för 256 kr / natt fĂ„r du tillgĂ„ng till rymliga frĂ€scha rum med privat badrum. Parkering utanför hotellet ingĂ„r i priset och pĂ„ 20 minuter befinner du dig i central Stockholm. Vidare Ă€r Bromma ett tryggt omrĂ„de dĂ€r du aldrig behöver kĂ€nna dig orolig att nĂ„got otĂ€ckt ska hĂ€nda. 

fr. 320 kr
boka nu
Hotell Reimersholme

Hotell Reimersholme Àr pÄ grund av sin lÄga kostnad extremt populÀrt. DÀrtill Àr det belÀget nÀra det vackra LÄngholmen som du gÄr du genom att passera vackra smÄ broar. Bor du pÄ Hotell Reimersholme har du nÀra tillgÄng till natursköna omrÄden och promenadstrÄk som Àr bland de vackraste i Sverige. NÀrmaste tunnelbana Àr Hornstull T-bana som ligger cirka 10 minuter ifrÄn boendet. Vidare Àr detta ett vandrarhem med nÄgot smÄ rum, sÄ om yta Àr av yttersta vikt för dig sÄ rekommenderar vi ett annat boende i Stockholm. 

fr. 456 kr
boka nu
Hotel VĂ€stberga

BelÀget i södra Stockholm med nÀrhet till den populÀra StockholmsmÀssan hittar du Hotel VÀstberga. För endast 256 kr per natt fÄr du bo nÀra shoppingdistrikt och busshÄllsplatser som tar dig snabbt in till Stockholm City. Hotellet Àr frÀscht och erbjuder tvÀttstuga och sÀllskapsrum dÄ mÄnga av gÀsterna stannar en lÀngre tid, för att till exempelvis besöka StockholmsmÀssan. Slutligen inkluderas frukost i det billiga priset.

fr. 256 kr
boka nu

Billiga all inclusive resor för barnfamiljer

All inclusive-resor Àr sÀrskilt passande för barnfamiljer dÄ ni i nÀra anslutning har alltid ni kan tÀnka er. Mat och dryck ingÄr i priset, men Àven aktiviteter som Àr roliga för barn och hÄller dem sysselsatta medans ni förÀldrar njuter i solen. För Àven om det Àr en familjesemester man Àr ute efter, och vill ha roligt med sina barn, sÄ finns behovet av att koppla av vid poolen och dricka ett glas bubbel. Speciellt om man reser med flera barn. DÀrför Àr billiga all inclusive resor det perfekta alternativet för de som reser med barn utifrÄn mÄnga synpunkter, men hÀr Àr nÄgra:

 • SĂ€tt barnen i rörelse genom dagliga aktiviteter.
 • UnderhĂ„llning som t.ex. musikframförande, clowner eller trollkarlar.
 • Avkopplingen för förĂ€ldrarna.

Billiga all inclusive resor för barnfamiljer

SÀtt barnen i rörelse genom dagliga aktiviteter. UnderhÄllning som t.ex. musikframförande, clowner eller trollkarlar. Avkopplingen för förÀldrarna.

Slutsats

Sammanfattningsvis Àr billiga all inclusive resor det bÀsta resealternativet under 2020. Inte minst efter Corona-krisen nÀr resandet pÄ allvar kommer explodera igen. Ingenting gÄr upp mot sinnesstÀmningen som man fÄr av att slappa pÄ en solstol vid poolen med en öl i handen, medans barnen leker med andra frÄn hela vÀrlden, och sin partner ligger bredvid en med en bok i handen. Orsaken till varför man blir sÄ avslappnad Àr just för att allting Àr förbetalt, men förutom det har vi nedan sammanfattat en lista över det viktigaste du ska veta:

 1. Resorna har inte sÀmre hotell eller plats bara för de Àr billiga. Anledningen till varför de Àr billiga Àr för flygbolagen inte vill flyga med tomma stolar.
 2. Allt du behöver ingÄr i en all inclusive resa som t.ex. Lunchbuffé, middagsbuffé, frukost, desserter och dryck.
 3. Barnen hÄlls igÄng genom de dagliga aktiviteterna.
 4. Kostnaden Àr ofta billigare Àn vanliga paketresor.
 5. KÀnslan av total frÄnvaro av stress och oro Àr fantastisk och gÄr faktiskt att betala för.
billiga all inclusive resor 2020